BruidsBLOEMEN

Neem contact op

EEN ONVERGETELIJKE DAG

WELGEMEENDE FELICITATIES!

Deze dag  met een gouden randje is er een om te onthouden en het bruidsboeket moet net als de rest van de dag letterlijk onvergetelijk zijn! Tradities en gebruiken van de huwelijksceremonie daargelaten, zoekt ieder bruidspaar een persoonlijke, eigen invulling voor deze dag en de bloemen. Bij het samenstellen van het bruidswerk laten wij ons leiden door uw wensen. 

BRUIDSBOEKETTEN 

Bruidsboeketten volgen de mode en de trends. Bij elke stijl jurk en smaak van de bruid is wel een mooi bijpassend bruidsboeket te vinden of door ons te bedenken.

Door samen tot een passend geheel te komen worden de door ons gemaakte bruidsbloemen dan ook heel persoonlijk.

De vormgeving van het boeket wordt bepaald door materiaalkeuze en persoonlijke voorkeuren van het bruidspaar. Uiteraard is de kleur van de bruidsjurk ook erg belangrijk!
(TIP: Neem altijd een stukje stof van de bruidsjurk mee.)

“Bloemen zijn een van de meest belangrijke aspecten van de huwelijksdag”. “Ze zetten de sfeer en de toon voor de happening en zullen voor jaren daarna onthouden worden” Ook door de vele foto’s die er op zo’n dag worden gemaakt.

Naast het bruidsboeket, corsages en decoratieve bloemstukken om de ruimte te versieren waar het feest wordt gegeven, worden er ook bloemen gebruikt om deze speciale dag nog meer tot in de puntjes te verzorgen.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:
“Bedankt” kado’s voor diegene die de dag van de bruid en bruidegom speciaal maken. Decoraties voor de trouwauto. Haarcorsage voor in het haar van de bruid.

INFORMATIE EN PLANNING 

U kunt het beste minimaal 2 of 3 weken voor de bruiloft even langskomen. Bloem Diezijn kan u dan de bloemen van het seizoen laten zien en over voldoende tijd beschikken om uw specifieke wensen te realiseren. Uiteraard bent u altijd welkom om eerder, volgens uw eigen agenda, langs te komen voor suggesties en advies.

Wilt u vrijblijvend een afspraak of een offerte voor de verzorging van het bruidsboeket en de aankleding van uw bruiloft, bel ons dan even via 0224-297515.

Bovenstaande vier foto’s zijn gemaakt door Denise Karahan Photography in opdracht van Hotel Marktstad.