Bloem Diezijn

WELKOM BIJ  BLOEM DIEZIJN

Al sinds 1994 zijn wij, Bloem Diezijn, in Schagen actief als inspirerende en creatieve bloemenwinkel. Bij ons enthousiaste en vriendelijke team kunt u altijd terecht voor een goed en vakkundig advies op maat voor al uw bloemenwensen. Elke medewerker is creatief, heeft veel mensenkennis en kan ook nog eens goed luisteren. Zo kunnen wij al uw emoties goed omzetten in een passend en origineel boeket, bloemstuk of rouwarrangement. Zodat u met veel plezier en een goed gevoel bij ons de winkel uit gaat. 

In onze webshop vindt u het hele jaar bloemen van het seizoen in iedere prijsklasse. Deze bezorgen wij voor u met de uiterste zorg of vragen onze collega’s dit voor u te doen in Nederland.

Ook helpen wij u graag als u specifieke wensen heeft over gelegenheidsbloemwerk, van bruidsboeket tot aankleding van uw trouwlocatie of het verzorgen van persoonlijk afscheidsbloemwerk.

Bij ons in de winkel kunt u terecht voor een mooi boeket of een leuk kado. Wij onderscheiden ons in het maken van boeketten en bloemstukken. Hierbij staat uitstraling en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Een boeket of bloemstuk moet spannend zijn. Je moet het gevoel hebben er naar te kunnen blijven kijken en telkens weer wat nieuws te kunnen ontdekken…Kom gauw eens langs en laat u inspireren!

Ons team

Het team van Bloem Diezijn

Nicole

Jannie

Winkelimpressie

Kijk binnen bij ons in de winkel in Schagen